Pothof Personeelsadvies breidt uit!

Vanaf januari 2018 is Jeanine Booms-Krus als HR-adviseur het team komen versterken.

” Energiek, enthousiast en bevlogen, zo zou ik mezelf omschrijven. Ik ben geïnteresseerd in mensen, ik wil mensen en organisaties begeleiden en motiveren om ze verder te helpen en om kritisch naar een eigen situatie te kijken. Samen denken, praten en doen in oplossingen. Ik hou ervan om in een groep, mensen te verbinden met elkaar om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken. Dit in goede harmonie en overleg. Ik heb een sterke motivatie om datgene wat ik doe goed te willen doen. Structuur in mijn werk vind ik prettig, het geeft houvast waar we staan en waar we naar toe willen. Ik kom graag zelf in beweging en wil een grote bijdrage leveren aan een organisatie.

Werken bij een organisatie waar met passie en plezier gewerkt wordt, is wat ik belangrijk vind! De commercie zit van nature in me, net zo als mijn interesse in mensen en organisaties.

Een leuk boek dat ik onlangs gelezen heb is “Ontdek je perfecte job” over het ontdekken van je talenten en het werken in een flow: mensen zijn het gelukkigst als ze doen wat ze het beste kunnen, “ Leef je talent” is de boodschap!”

 

Jeanine Booms-Krus