Bax2give – Care4Life: hardlopen voor het goede doel!

Nadat ik in 2016 heb meegedaan met Back2Home, de 4e editie van Bax2Give, ga ik mij dit jaar wederom inzetten voor 4 regionale goede doelen door deel te nemen aan de 6e editie, Care4Life.

Aangezien ik geen hard-core loper ben, ben ik al volop aan het trainen. En soms schiet de gedachte “waar ben ik in godsnaam aan begonnen” wel eens door mijn hoofd. Maar dan denk je weer aan alle vrijwilligers die zich vol overgave inzetten om mensen te begeleiden in hun laatste levensfase tijdens hun verblijf in de hospices of een luisterend oor bieden bij een bezoek aan het inloophuis, dan verdwijnt die gedachte als sneeuw voor de zon en trainen we gewoon nog ietsjes harder!

Om niet alleen oog voor de werkende mens te hebben, vind ik het ook belangrijk om op deze manier onze (sponsor)bijdrage te kunnen leveren aan deze prachtige doelen die het leven met een verschrikkelijke ziekte of afscheid, iets waar we in ons leven helaas allemaal mee te maken krijgen, op een of andere manier kunnen verzachten.

Wil je ons ook steunen?
Of wil je meer informatie over alle sponsoringsmogelijkheden? Neem dan gerust contact op!
www.bax2give.nl #Care4life #Bax2give